0item(s)

Количката е празна.

Product was successfully added to your shopping cart.

Нашите партньори

DentAASoft

Дентален автоматичен аналитичен софтуер

Изработванe на софтуерни интеграционни решения за дентални клиники:
  • Бази данни
  • Електронен документооборот
  • Автоматично счетоводство и отчетност
  • Интеграция с различни канали на връзки
  • Достъп до данни от всякъде
  • IT сигурност и защитаДентилаб

Дентилаб

Дентилаб е лицензирана зъботехническа лаборатория, отговаряща на всички съвременни изисквания.
На 100 кв.м. са разположени всички необходими помещения, апаратури и материали, за да се работи с лекота и удоволствие.Ние работим със съвременна техника и материали на водещи производители като Ivoclar Vivadent, BEGO, GC, Renfert, al dente, YETI, W&H, SHERA, Zhermack, Heraeus Kulzer, UGiN и др.
Към всеки случай подхождаме индивидуално. Стремим се да осигуряваме удовлетворение в нашите пациенти и сигурност и спокойствие в работата на денталните кабинети.
Зъботехниците, работещи в Дентилаб, непрекъснато повишават квалификацията си чрез посещаване на курсове в страната и чужбина.
Рецептата за успех - желание, умение и упорита работа!
Ключови думи за дентилаб са КАЧЕСТВО и КОРЕКТНОСТ!Патриция ООД

Патриция ООД

Фирма Патриция ООД е на пазара за стоматологични, санитарни и хирургически консумативи от 1994 г. За повече от 22 години дейност ние сме известни сред денталните лекари и медицински заведения с високото качество на предлаганите от нас продукти и със стремежа за постигане на високи стандарти в обслужването на всеки един клиент. Патриция ООД работи с утвърдени, световноизвестни производители.
Постоянно усъвършенстваме предлаганите от нас стоки и услуги за да задоволим професионалните изисквания и да бъдем ценен помощник за потребностите на високо квалифицираните дентални специалисти, с които работим.Ultradental Ltd.

Ultradental Ltd.

Ние сме екипът на най-динамично развиващата се фирма, предлагаща продукти и консумативи за лекарите, практикуващи дентална медицина.В нашата продуктова гама ще намерите изделията на водещи световно известни европейски, американски и японски компании: имплантологичната система на STRAUMANN, продуктите за костно- и мекотъканна регенерация на BOTISS DENTAL, денталните инструменти на AESCULAP DENTAL, възстановителната композитна система на TOKUYAMA DENTAL, висококачествените юнити за пиезо хирургия и орална имплантология на SILFRADENT, високо енергийните и диодни лазери на ELEXXION, увеличителните хирургични лупи и предпазни очила и шлемове на UNIVET.DeMaKom

DeMaKom

Официален дистрибутор на Planmeca и Durr Dental

Philips sonicare

Philips sonicare

От 2011 г Ивентас е официален дистрибутор за България на Philips Sonicare. Работи в тясно сътрудничество с асоциация София Дентал Мийтинг и активно представя марката на дентални форуми.Dental X Lab

DENTAL X LAB

Лаборатория DENTAL X LAB 1 e основана през 2000 година. Лабораторията използва модерна дигитална технология и предоставя продукти и услуги с високо качество и много ниско ниво на облъчване.
Дентална рентгенова лаборатория DENTAL X LAB 2 е вторият филиал, който отвори врати през месец ноември 2013 г. В новата лаборатория можете да се възползвате от пълен набор рентгенови изследвания в денталната област. Освен стандартните дентални снимки, в DENTAL X LAB 2 се правят и 3D изследвания на цялата глава, също така и на единичен зъб.
В DENTAL X LAB 1 и DENTAL X LAB 2 качеството на дигиталния образ е по-високо от това на обикновения рентгенов филм. Той може да се подобри или да се визуализира в многократно увеличен размер, което позволява на дентиста по-лесна диагностика. Чрез дигиталните системи, вашият дентист може да архивира всички ваши снимки и по този начин да осъществява лесно проследяване на лечебния процес.
Artelier Hair and Makeup Studio

Artelier Hair and Makeup Studio

 

MIS

MIS

"Лаб Технолоджи" ООД е официален вносител на MIS дентални импланти.
С помощта на MIS ще заместите липсващ зъб и ще върнете естествената си усмивка.

Mtel club

Собствениците на Мтел клуб номер ползват отстъпка от лечение в размер 12%.

Motolife

Участниците на програмата за мотопомощ Motolife ползват отстъпка от лечение в размер 13%.

 
[profiler]
Memory usage: real: 8388608, emalloc: 7284208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem